• Hem
  • Lite update-försök

Lite update-försök

Inte det lättaste när sidan inte riktigt fungerar som den ska än. Mycket strul har det varit med bloggportalen men nu hoppas jag att det snart bara få fungera smidigt.

Startsidan lyckas jag inte ens ändra bilderna i…

Men försöker. Finest la ju bara ner utan förvarning en vecka innan de egentligen skulle lägga ner, så jag hann inte ens spara mina gamla inlägg. 🙁 Och för mig var det så viktigt! Det är ju vår (Mejas) dagbok och jag skriver då och då ut bloggböcker för att hon ska kunna ha och läsa när hon blir äldre. Men nu försvann flera års bloggande i ett nafs, surt!

Meja klarade av vårterminen och alla nationella prov med bravur och faktiskt mått helt ok, trött och hängig efter skolan och någon dag hit och dit men melatoninet har gjort underverk. Hon har sluppit infektioner och sjukhushäng. Hoppas att det fortsätter på denna väg även i höst! Några skrikkvällar med bensmärta eller buksmärta har det oxå varit, men ändå mer sällan än förut!

I mitten av juni hade vi kontroll av återfall med magnetröntgen, blodprover och urinsamling. För första gången var jag inte nervös (vilket så klart gjorde att jag blev nervös ifall det skulle visa något bara för det ;(). Allt såg fortfarande bra ut och hon är cancerfri! Snart fyra år!!!

Men näringsdroppet behövs fortfarande och hon går ner i vikt om hon inte får det. 🙁 Så nu under semestertider har hon blivit en liten räka igen! <3

 


Ina Finnström

Livets Vändning. Livet har sina egna outgrundliga vägar och vårt har nu tagit en annan. Vår minsta trollunge, Meja, har fått cancer. Detta är vår väg mot framtiden! Så började jag blogga för fem år sedan och vår väg må fortfarande vara krokig, men vi lever! Rätt sliten fyrbarnsmorsa (40+) med en underbar man. Våra fyra fina kids Mio (15), Melvin (13), Emmi (12) och så Meja som snart fyller 10 år! Och så en liten cavvis, Milou. :) Häng med i livet efter cancern, med diverse sena komplikationer, oroligheter men också massa roligheter!

Comment

  • Hoppas du snart får ordning på den nya sidan och att den kan spridas till alla dina följare igen. Ha nu en riktigt trevlig helg med hela din fina familj. Puss o Kram från Ma o Pa (Mormor o Morfar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se