• Hem
  • Meja har ju hunnit fylla 10 år!

Meja har ju hunnit fylla 10 år!

Det blev lite firande på hennes dag men sen dess har hon varit hängig så kalas får vänta…

Min stora, starka, empatiska, fina tjej!


Ina Finnström

Livets Vändning. Livet har sina egna outgrundliga vägar och vårt har nu tagit en annan. Vår minsta trollunge, Meja, har fått cancer. Detta är vår väg mot framtiden! Så började jag blogga för fem år sedan och vår väg må fortfarande vara krokig, men vi lever! Rätt sliten fyrbarnsmorsa (40+) med en underbar man. Våra fyra fina kids Mio (15), Melvin (13), Emmi (12) och så Meja som snart fyller 10 år! Och så en liten cavvis, Milou. :) Häng med i livet efter cancern, med diverse sena komplikationer, oroligheter men också massa roligheter!

Kommentarer (2)

  • Klart vi hittar hit! Blir så glad av när du bloggar. Förstår att du skriver när du orkar. I dag skulle min dotter opererats ( handikappad och utvecklingsstörd). Fastad sedan i går, nålar satta, duschad och in kommer läkaren och säger att vi kan åka hem pga akuta operationer. Nytt försök om en månad hoppas jag. Så matt man blir just då men sedan inser man att det kan vara så mycket värre och att kanske något barn fick en akut operation och kanske inte ens fick leva vidare. Då är man glad över livet! Jag önskar att dina krafter återkommer snart. Du har en fin familj och barnen förstår! Kram kram Cilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se