• Hem
  • Semester i Albena, Bulgarien.

Semester i Albena, Bulgarien.

En enda vecka blev det denna sommar som hela familjen var samlad och hade semester tillsammans. <3

Men den blev super! Tillsammans med ma&pa, Keevo & kusiner! Albena är inget ställe i sig jag rekommenderar, men jag fick min avkoppling, umgås med familjen och bulgarisk mat, så jag är mer än nöjd! (Ska man till Bulgarien så rekommenderar jag Obzor, där vi var förra året).

 


Ina Finnström

Livets Vändning. Livet har sina egna outgrundliga vägar och vårt har nu tagit en annan. Vår minsta trollunge, Meja, har fått cancer. Detta är vår väg mot framtiden! Så började jag blogga för fem år sedan och vår väg må fortfarande vara krokig, men vi lever! Rätt sliten fyrbarnsmorsa (40+) med en underbar man. Våra fyra fina kids Mio (15), Melvin (13), Emmi (12) och så Meja som snart fyller 10 år! Och så en liten cavvis, Milou. :) Häng med i livet efter cancern, med diverse sena komplikationer, oroligheter men också massa roligheter!

Comment

  • Underbara bilder och ett underbart minne. Tack för att vi alla fick vara tillsammans även om det bara kunde bli en kort period denna gång. Hoppas nu att vardagen fungerar bra och att ni alla får ha hälsan o glädjen i behåll. Bamsekramar till er alla från Mormor o Morfar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se