• Hem
  • Min kropp är trasig!

Min kropp är trasig!

Den verkar bara förfalla efter 40! ;(

Var till neurofys på Huddinge sjukhus idag och behöver operera båda handlederna för karpaltunnelsyndrom. 🙁

Vill inte! Orkar inte! Men kanske blir piggare om jag får sova lite bättre! Är ju trött 24/7!


Ina Finnström

Livets Vändning. Livet har sina egna outgrundliga vägar och vårt har nu tagit en annan. Vår minsta trollunge, Meja, har fått cancer. Detta är vår väg mot framtiden! Så började jag blogga för fem år sedan och vår väg må fortfarande vara krokig, men vi lever! Rätt sliten fyrbarnsmorsa (40+) med en underbar man. Våra fyra fina kids Mio (15), Melvin (13), Emmi (12) och så Meja som snart fyller 10 år! Och så en liten cavvis, Milou. :) Häng med i livet efter cancern, med diverse sena komplikationer, oroligheter men också massa roligheter!

Kommentarer (2)

  • Jag & läkaren trodde att jag hade karpaltunnelsyndrom i båda händer oxå men allt satt i nacken, klämda nerver. Kanske värt att kolla hos en riktigt duktig sjukgymnast? Lycka till ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se