• Hem
  • Nålen ville sig inte idag

Nålen ville sig inte idag

Nu i denna värme, när det är extra viktigt med dropp och under semestern när vi bara kör varannan vecka så gick det inte. 🙁

De prickade ärrvävnaden, porten rörde sig och Meja bara gallskrek. Pupillerna helt uppspärrade av skräck och det gjorde mycket ondare än vanligt, så det blev inget dropp alls. Hoppas bara hon orkar med och inte behöver bli riktigt dålig! Vikten får vi ta itu med sen, för den kryper sakta neråt. 🙁


Ina Finnström

Livets Vändning. Livet har sina egna outgrundliga vägar och vårt har nu tagit en annan. Vår minsta trollunge, Meja, har fått cancer. Detta är vår väg mot framtiden! Så började jag blogga för fem år sedan och vår väg må fortfarande vara krokig, men vi lever! Rätt sliten fyrbarnsmorsa (40+) med en underbar man. Våra fyra fina kids Mio (15), Melvin (13), Emmi (12) och så Meja som snart fyller 10 år! Och så en liten cavvis, Milou. :) Häng med i livet efter cancern, med diverse sena komplikationer, oroligheter men också massa roligheter!

Comment

  • Jag önskar att Meja blir av med denna illbatting till cancer snart! Kram till er alla och särskilt till kämpen Meja! ❤️ ❤️ ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se